Lobra està estructurada en vuit capítols, que són: introducció a la cultura del vi, la planificació del celler, el tast de vins, viticultura i enologia, criança i embotellament, vins especials, la carta de vins i, finalment, el servei del vi. Els continguts estan organitzats i actualitzats segons les noves tendències i sadapten especialment a les necessitats formatives que demana el sector. Per això, es tracta duna obra molt útil per a professors i alumnes de restauració, professionals del sector i per a amants del vi que vulguin ampliar els seus coneixements.
El vi i el seu servei. Manual de sommelieria (Hostelería y Turismo) - PDF eBooks Online Free Download
Descargar El vi i el seu servei. Manual de sommelieria (Hostelería y Turismo) PDF and EPUB
Descargar El vi i el seu servei. Manual de sommelieria (Hostelería y Turismo) pdf Lluís Coll Nicolau
[Descargar] El vi i el seu servei. Manual de sommelieria (Hostelería y Turismo) libre en PDF gratis
Thursday, May 17, 2018
Descargar El vi i el seu servei. Manual de sommelieria (Hostelería y Turismo) Lluís Coll Nicolau pdf
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.